Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Zákon uvádí, že můžeme ukládat cookies na vašem zařízení, pokud jsou nezbytně nutné pro provoz této stránky. Pro všechny ostatní typy cookies potřebujeme vaše povolení. Více informací

Technologie potravin II

467
VŠCHT
9788070805107
Pavel Kadlec
VŠCHT
978-80-7080-510-7
80-7080-510-2
467
Vysoká škola
Nová kniha od distributora. Nové zboží - záruka 2 roky. Učebnice je použitá, ale je ve stejném stavu, v jakém je prodávána knihkupci nová. Učebnice je pouze minimálně opotřebená, nejsou v ní vpisky, vazba knihy je v pořádku. Učebnice je výrazněji opotřebená, například ohnuté rohy stránek, ošoupaný či oškrábaný přebal, vazba knihy je v pořádku, nejsou v ní vpisky. Učebnice je značně opotřebená, vazba je poškozená nebo některé listy nedrží, chybí přebal, v učebnici jsou vpisky nebo některé stránky jsou roztržené nebo špinavé. (Poznámka: Jedná se o obecný popis, skutečný stav učebnice je různý podle daného kusu.) Učebnice je značně opotřebená, vazba knihy se rozpadá, některé stránky chybí, nebo jsou nečitelné. (Poznámka: Jedná se o obecný popis, skutečný stav učebnice je různý podle daného kusu.)
559
279

Produkt je již v porovnání. Zobrazit porovnání